Česnekoví garnáti se sherry

1. Na mírném plameni rozehřejeme olivový olej, přidáme nasekaný česnek a červený pepř, osmehneme asi 1 minutu. Zvýšíme plamen a přidáme garnáty, citronovou šťávu, sherry a papriku. 2. Dobře promícháme a osmahneme, mícháme, dokud garnáti nezrůžoví a jemně nezatočí, asi 3 minuty. Dochuťe solí...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    dcera je na mořské potvory a tenhle recept ji nadchl

    x
    xxkouckaxx

    no já nemám ani ponětí jak garnáti chutnají , takže to zkoušet nebudu !

    a
    aknela11

    garnáti – nic podobného jsem nezkoušela ale vypadá to na dobrotu

    m
    maruskaji

    Garnaty muzu ve velkem a vlastne u nas vsichni.

    b
    brontik

    garnátky na česneku dělávám také

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist