Caesar salát

Suroviny

hlávka římského salátu
1 ks
kuřecí prsní řízky
2 ks
majonéza
4 PL
parmezán
60 g
dijonská hořčice
1 PL
česnek
1/2 stroužků
máslo
1 PL
vinný ocet
2 ČL
sůl, pepř
1 špetka
olivový olej
1 PL
bageta
1 ks

Postup přípravy:

Bagetu nakrájíme na větší kousky, lehce osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi. Připravíme si zálivku: smícháme majonézu, přidáme prolisovanou polovinu stoužku česneku, hořčici, vinný ocet a polovinu nastrouhaného parmezánu a důkladně promícháme. Kuřecí řízky opepříme, osolíme a osmahneme na olivovém oleji a trošce másla. Pak je nakrájíme na tenké plátky. Listy římského salátu natrháme a vložíme do mísy. Těsně před podáváním smícháme salát s připravenou zálivkou, dáme na talíř, poklademe kuřecím masem a ozdobíme na hobliny nakrájeným parmezánem a opečenými krutony.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2015 10:46

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist