bylinkove-noky-352x198.jpg

Bylinkové noky s parmezánem

Uvařené oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme celé vejce a žloutky, škrobovou moučku, překrájený rozmrzlý špenát a nakrájené oregano, osolíme, opepříme a rychle promícháme. Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi větší noky, které vkládáme do pařáčku nad hrncem s vroucí vodou a vaříme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist