Brynzová polévka s bramborami

Suroviny

brambory
1/2 kg
mléko
1/2 l
brynza
200 g
máslo
1 PL
pažitka nebo slanina na ozdobu
dle potřeby
šlehačka
1 PL

Postup přípravy:

Do osolené vody dáme vařit brambory a když jsou téměř měkké, přidáme brynzu rozmíchanou s máslem a mlékem. Před bodem varu odstavíme. Na talířích ozdobíme nasekanou pažitkou nebo předem osmaženou slaninou nakrájenou nadrobno. Pro zjemnění přidáme lžíci smetany.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.4.2013 10:42| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist