Bretaňská gulášovka s fazolemi a cibulkou

Suroviny

hovězí kližky
300 g
sterilované červené fazole
300 g
cibule
2 ks
tmavá instantní jíška
olej
4 PL
mletá sladká paprika
3 KL
majoránka
2 KL
celý kmín
1 KL
mletá pálivá paprika
0,5 KL
sůl
mletý pepř
jarní cibulka na ozdobu

Postup přípravy:

1. Cibule oloupeme, nakrájíme na větší kousky a na oleji zesklovatíme. Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na malé kostky a vsypeme do pánve.

2. Spolu s cibulí orestujeme, pak poprášíme sladkou a pálivou paprikou a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vodou a na mírném ohni dusíme, dokud maso nezměkne.

3. Potom přidáme sterilované fazole bez nálevu, kmín, sůl a pepř. Zahustíme tmavou jíškou a za stálého míchání provaříme asi 5 minut.

4. Nakonec přidáme majoránku a posypeme nasekanou jarní cibulkou.
Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.2.2011 9:05| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist