Bretaňská gulášovka s fazolemi a cibulkou

Suroviny

hovězí kližky
300 g
sterilované červené fazole
300 g
cibule
2 ks
tmavá instantní jíška
olej
4 PL
mletá sladká paprika
3 KL
majoránka
2 KL
celý kmín
1 KL
mletá pálivá paprika
0,5 KL
sůl
mletý pepř
jarní cibulka na ozdobu

Postup přípravy:

1. Cibule oloupeme, nakrájíme na větší kousky a na oleji zesklovatíme. Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na malé kostky a vsypeme do pánve.

2. Spolu s cibulí orestujeme, pak poprášíme sladkou a pálivou paprikou a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vodou a na mírném ohni dusíme, dokud maso nezměkne.

3. Potom přidáme sterilované fazole bez nálevu, kmín, sůl a pepř. Zahustíme tmavou jíškou a za stálého míchání provaříme asi 5 minut.

4. Nakonec přidáme majoránku a posypeme nasekanou jarní cibulkou.
Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.2.2011 9:05| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist