Bretaňská gulášovka s fazolemi a cibulkou
1. Cibule oloupeme, nakrájíme na větší kousky a na oleji zesklovatíme. Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na malé kostky a vsypeme do pánve. 2. Spolu s cibulí orestujeme, pak poprášíme sladkou a pálivou paprikou a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vodou a na mírném...
Dobrá polievka.
gulášová polévka je skvělá a většinou zasytí , takže může být i jako hlavní jídlo
gulášová polévka se dá udělat na různé způsoby
Aj tento recept mi pripadá veľmi lákavý a ak by sa to zahustilo viacej, myslím, že by sa to dalo podávať aj ako druhý chod. Vyskúšam!
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
určitě je vynikájící podle surovin, ale přidala bych k tomu trochu ostřejší papriky ,at má říz.Vyzkouším,protože neznám.
tak tahle gulášovka vypadá hodně lákavě
tak tu bych hned dala
s těmi fazolemi to může být skvělé
myslím,že to zkusím také
tak to bych si dala..