Bretaňská gulášovka s fazolemi a cibulkou

1. Cibule oloupeme, nakrájíme na větší kousky a na oleji zesklovatíme. Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na malé kostky a vsypeme do pánve. 2. Spolu s cibulí orestujeme, pak poprášíme sladkou a pálivou paprikou a chvíli podusíme ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vodou a na mírném...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Dobrá polievka.

    x
    xxkouckaxx

    gulášová polévka je skvělá a většinou zasytí , takže může být i jako hlavní jídlo

    h
    helenadon

    gulášová polévka se dá udělat na různé způsoby

    e
    erikav

    Aj tento recept mi pripadá veľmi lákavý a ak by sa to zahustilo viacej, myslím, že by sa to dalo podávať aj ako druhý chod. Vyskúšam!

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    i
    inakub

    určitě je vynikájící podle surovin, ale přidala bych k tomu trochu ostřejší papriky ,at má říz.Vyzkouším,protože neznám.

    o
    ostrowid

    tak tahle gulášovka vypadá hodně lákavě

    x
    xxkouckaxx

    tak tu bych hned dala

    h
    Hoja

    s těmi fazolemi to může být skvělé

    r
    roupicek1

    myslím,že to zkusím také

    p
    puntik

    tak to bych si dala..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist