Bramborový salát s tuňákem

Suroviny

nové brambory

500 g

konzervovaný tuňák ve vlastní šťávě

120 g

mladá cibulka s natí

4 ks

červená malá cibule

1 ks

ledový salát

1/2 ks

rajče

1 ks

olivový olej

3 PL

citrón

1 ks

zelená petrželka

dle chuti

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Brambory omyjte a uvařte doměkka. Ještě vlažné je oloupejte a nakrájejte na kolečka nebo kostky. Nasypte je do mísy, zalijte olejem, citronovou šťávou, osolte a opepřete. Vmíchejte na kolečka nakrájenou mladou cibulku i s natí, na měsíčky nakrájenou červenou cibuli, jemně nasekanou petrželku a okapané maso z konzervy. Lehce promíchejte a dejte vychladit. Těsně před podáváním vmíchejte drobně natrhaný nebo nakrájený ledový salát a na kostičky nakrájené rajče.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist