Bramborový salát se sardelkami, olivami a rajčaty

Suroviny

brambory uvařené ve slupce do poloměkka
250 g
sardelové řezy
20-30 g
cherry rajčata
50-70 g
barevná paprika
1 ks
dijonská hořčice
1 PL
vinný ocet
1 PL
kapary
1 PL
černé olivy
2 PL
olivový olej extra panenský
1 PL
sůl, černý pepř
dle chuti
zelená petržželka na ozdobu
dle potřeby

Postup přípravy:

V misce důkladně promíchejte olej, hořčici, vinný ocet, trochu soli a pepře. Papriku omyjte, rozkrojte, zbavte semínek a nakrájejte na proužžky. Rajčátka překrojte na půlky. Olivy nakrájejte na kolečka. Brambory ještě horké oloupejte, rozkrájejte na většší kousky a přimíchejte zeleninu, olivy a kapary. Přelijte zálivkou, zlehka promíchejte, rozdělte na porce a ozdobte zelenou petržželkou (tu můžžete také nasekat a vmíchat do salátu). Dosolte a podávejte teplé.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist