Bramborový salát se sardelkami, olivami a rajčaty

Suroviny

brambory uvařené ve slupce do poloměkka

250 g

sardelové řezy

20-30 g

cherry rajčata

50-70 g

barevná paprika

1 ks

dijonská hořčice

1 PL

vinný ocet

1 PL

kapary

1 PL

černé olivy

2 PL

olivový olej extra panenský

1 PL

sůl, černý pepř

dle chuti

zelená petržželka na ozdobu

dle potřeby

Postup přípravy:

V misce důkladně promíchejte olej, hořčici, vinný ocet, trochu soli a pepře. Papriku omyjte, rozkrojte, zbavte semínek a nakrájejte na proužžky. Rajčátka překrojte na půlky. Olivy nakrájejte na kolečka. Brambory ještě horké oloupejte, rozkrájejte na většší kousky a přimíchejte zeleninu, olivy a kapary. Přelijte zálivkou, zlehka promíchejte, rozdělte na porce a ozdobte zelenou petržželkou (tu můžžete také nasekat a vmíchat do salátu). Dosolte a podávejte teplé.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist