biftek-s-hermelinem.jpg

Biftek s hermelínem, žampióny a pomerančem

Maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso položíme nakrájené žampióny, překryjeme plátkem hermelínu a zapečeme v troubě. Biftek s hermelínem podáváme...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    To by mě chutnalo i bez toho pomeranče.

    s
    stana1

    Já prosím bez toho pomeranče.

    j
    jankac

    Určite by mi chutil.

    b
    Božena Brázdilová

    biftek-s-hermelinem-352×198.jpg
    Biftek s hermelínem, žampióny a pomerančem bych ráda ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist