banany-v-rumu.jpg

Banány zapečené v rumu se šlehačkou

Banány oloupejte a podélně rozkrojte. Narovnejte je do máslem vymazaného pekáčku, pokapejte citrónovou šťávou a posypte cukrem. Podlijte je asi 2 lžícemi vody a vložte do trouby vyhřáté na 160 °C. Zapékejte 10–15 minut, potom banány přelijte rumem a ještě 5 minut dopékejte. Podávejte...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    BANÁNY ZAPEČENÉ V RUMU SE ŠLEHAČKOU som ešte nejedla, možno ich raz vyskúšam.

    l
    lidka2

    Měla jsem je nedávno v cukrárně a byla k nim ještě zmrzlina – vynikající!

    nova2

    Bánány s rumem jsem už ochutnala na dovolené a byly moc dobré.

    s
    stana1

    Banány zapečené v rumu se šlehačkou bych docela rád ochutnal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist