Aspik se šunkou, sýrem a želatinou

Suroviny

šunky
300 g
eidamu
300 g
zakysané smetany
2 PL
lučiny
250 g
želatiny v prášku
10 g
sůl a bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Lučinu smícháme se zakysanou smetanou a pořádně vymícháme. Ochutíme solí a mletým bílým pepřem. Přidáme želatinu připravenou dle návodu na obale a dobře promícháme. Na alobal rozložíme plátky šunky a potřeme je připravenou směsí z lučiny. Na lučinu rozložíme plátky tvrdého sýra, které potřeme opět lučinou. Postup opakujeme asi 5x a vše zakončíme plátky šunky. Naplněné pláty necháme v lednici ztuhnout asi 4 hodiny. Pak je krájíme na kostky, které napichujeme na párátka a podáváme jako jednohubky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2016 12:54| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist