Aspik se šunkou, sýrem a želatinou

Suroviny

šunky
300 g
eidamu
300 g
zakysané smetany
2 PL
lučiny
250 g
želatiny v prášku
10 g
sůl a bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Lučinu smícháme se zakysanou smetanou a pořádně vymícháme. Ochutíme solí a mletým bílým pepřem. Přidáme želatinu připravenou dle návodu na obale a dobře promícháme. Na alobal rozložíme plátky šunky a potřeme je připravenou směsí z lučiny. Na lučinu rozložíme plátky tvrdého sýra, které potřeme opět lučinou. Postup opakujeme asi 5x a vše zakončíme plátky šunky. Naplněné pláty necháme v lednici ztuhnout asi 4 hodiny. Pak je krájíme na kostky, které napichujeme na párátka a podáváme jako jednohubky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2016 12:54| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist