Nadívaná zapečená rajčata s masem

Suroviny

mletého masa
400 g
rajčat
8-10 ks
hladké mouky
1 PL
kečupu
2 PL
sójové omáčky
1 ČL
cukru
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti
oregáno
dle chuti
máslo
dle potřeby

Postup přípravy:

Připravte mleté maso jako na sekanou a přidejte oregano. Rajčata v 1/3 seřízněte, vnitřky vydlabejte (použijte pod maso nebo do salátu). Naplňte je masem, urovnejte do zapékací mísy, přidejte kousek másla, podlijte a v troubě zapečte. Když má maso kůrku, vyndejte rajčata a dejte je do tepla. Do výpeku přidejte další kousek másla, mouku a povařte. Pak přidejte kečup, sójovou omáčku, sůl, pepř, oregano, cukr, podle potřeby podlijte a povařte. Rajčata rozdělte na talíře a přidejte omáčku. Podávejte s těstovinami, rýží nebo bramborami.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.1.2017 2:37

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist