Hovězí plátky s lečem a cibulí

Suroviny

hovězí zadní
4 plátky
lečo
1 sklenice
cibule
2 ks
máslo a olej
1 PL
rajský protlak
1 ks
sůl
pepř
sladká paprika
vegeta
hl. mouka trochu

Postup přípravy:

Hovězí plátky rozklepeme. Z obou stran je lehce osolíme a poprášíme mletou paprikou a moukou. 

Cibuli nasekáme nahrubo. Lečo scedíme, ale nálev nevyléváme.
V kastrolu rozpálíme máslo s olejem.

Vložíme plátky hovězího a z obou stran je osmahneme. Zasypeme je cibulí
a zalijeme protlakem. Lehce podlijeme šťávou z leča a společně dusíme.

Pak přidáme lečo a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti okořeníme vegetou a pepřem.

Podáváme horké s vařenými bramborami.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.8.2011 1:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist