zverinove-ragu.jpg

Zvěřinové ragú s chilli fazolemi

Maso nakrájejte na kostky a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozškvařte slaninu se lžící oleje, přidejte na ní drobně nakrájené cibule a opečte. Přidejte česnek, maso a ještě opékejte, dokud se maso nezatáhne. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, nepatrně podlijte a duste do měkka. Přidejte...

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Zvěřinové ragú vypadá úžasně,akorát bych musela mít nějakého myslivce,který by mě tu zvěřinu přinesl.

    l
    lidka2

    Velice zajímavý recept, dal by se možná dělat i z jiného masa než ze zvěřiny.

    b
    Bobina1

    Zvěřinové ragú s chilli fazolemi – jen bez chilli. Nemám ráda moc ostré.

    l
    liddduska

    To vypadá moc dobře! Chilli bych sice trošku ubrala a zkusila tam dát třeba i trochu zázvoru, pikantnost to tomu dodá taky a se zvěřinou si rozumí

    l
    lucik21

    Zvěřinové ragú s chilli fazolemi jsem nezkoušela

    g
    glady

    zvěřinu mám moc ráda a toto ragů vypadá skvěle

    j
    jankac

    Zvěřinové ragú s chilli fazolemi je to pochúťka pre mužov.

    s
    Stendy

    Zvěřinové ragú s chilli fazolemi nemusí být zlé.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist