Zvěřinové ragú s chilli fazolemi

profimedia-0147046869-1100x618.jpg

Suroviny

zvěřiny (jelen, srnčí, daněk)

500g

hladká mouka

lžíce

slanina

50 g

chilli fazole (nebo červené fazole a chilli papričky)

2 plechovky

cibule

2 ks

česnek

2 stroužky

sladká mletá paprika

lžička

kmín

půl lžičky

oregano

1-2 lžičky

olej

1-2 lžíce

pepř a sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky a obalte v hladké mouce. V kastrole rozškvařte slaninu se lžící oleje, přidejte na ní drobně nakrájené cibule a opečte. Přidejte česnek, maso a ještě opékejte, dokud se maso nezatáhne. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, nepatrně podlijte a duste do měkka. Přidejte fazole, oregano a prohřejte. Podávejte samotné nebo s vhodným pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist