Zvěřinové ragú s chilli fazolemi

profimedia-0147046869-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

zvěřiny (jelen, srnčí, daněk)
500g
hladká mouka
lžíce
slanina
50 g
chilli fazole (nebo červené fazole a chilli papričky)
2 plechovky
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
sladká mletá paprika
lžička
kmín
půl lžičky
oregano
1-2 lžičky
olej
1-2 lžíce
pepř a sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky a obalte v hladké mouce. V kastrole rozškvařte slaninu se lžící oleje, přidejte na ní drobně nakrájené cibule a opečte. Přidejte česnek, maso a ještě opékejte, dokud se maso nezatáhne. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, nepatrně podlijte a duste do měkka. Přidejte fazole, oregano a prohřejte. Podávejte samotné nebo s vhodným pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2018 2:00

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist