Závitky z uzeného bůčku se zelím

Suroviny

kysané zelí

1/2 sáčku

drcený kmín

1/2 ČL

malá cibule

1 ks

cukr

1 PL

uzená slanina

500 g

provensálské koření

dle chuti

špejle

dle potřeby

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Vymačkejte 1/2 sáčku kysaného zelí (můžete ho předem propláchnout studenou vodou), vmíchejte do něj 1/2 lžičky drceného kmínu, drobně nakrájenou malou cibuli a lžíci cukru. Na tenké dlouhé plátky nakrájejte 500 g uzené slaniny široké asi 6-7 cm nebo vykostěný uzený bůček. Každý plátek posypte trochou provensálského koření, narovnejte na něj vrstvu zelí, stočte do závitku a po dvou je napíchněte na špejle. Potřete je olejem a zvolna z obou stran opečte na grilu.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist