Závitky z uzeného bůčku se zelím

Suroviny

kysané zelí

1/2 sáčku

drcený kmín

1/2 ČL

malá cibule

1 ks

cukr

1 PL

uzená slanina

500 g

provensálské koření

dle chuti

špejle

dle potřeby

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Vymačkejte 1/2 sáčku kysaného zelí (můžete ho předem propláchnout studenou vodou), vmíchejte do něj 1/2 lžičky drceného kmínu, drobně nakrájenou malou cibuli a lžíci cukru. Na tenké dlouhé plátky nakrájejte 500 g uzené slaniny široké asi 6-7 cm nebo vykostěný uzený bůček. Každý plátek posypte trochou provensálského koření, narovnejte na něj vrstvu zelí, stočte do závitku a po dvou je napíchněte na špejle. Potřete je olejem a zvolna z obou stran opečte na grilu.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist