Rýžové závitky se zeleninou

Suroviny

zeleninové směsi (mrkev, kedlubna, fazolky a hrášek)
400 g
kuřecího masa
200 g
rýžového papíru
12 plátků
vařené rýže
4 PL
cibulky malé
1 ks
zeleninového bujonu
1 kostka
parmezánu
20 g
sůl, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, nakrájejte na nudličky, vložte ji do vroucí vody s kostkou bujónu a solí, půl minuty povařte a sceďte. Na trošce oleje opečte hodně drobně nakrájené maso, nasypte ho do mísy, přidejte rýži, zeleninu, nakrájenou cibulku a promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete. Rýžový papír máčejte jeden po druhém ve vodě, ve které se vařila zelenina, na každý položte trochu náplně a srolujte do závitku. Plech vyložte pečicím papírem, potřete ho olejem, naskládejte na něj závitky, které taky potřete olejem, posypte nastrouhaným sýrem, vložte do předehřáté trouby a dozlatova je zapečte.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2016 1:10| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist