Zapečené maso po švýcarsku se sýrem a smetanou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Pečeni nakrájíme na kostky, které vložíme do vymaštěného pekáčku, proložíme nakrájeným pórkem a libečkem nahrubo pokrájeným (podle chuti) a zalijeme zakysanou smetanou rozmíchanou v mléce. Povrch posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby. Pečeme do měkka....

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    to proložení nakrájeným pórkem a libečkem vypadá lákavě

    p
    Peggy89

    vypadá to zajímavě někdy vyzkouším

    l
    ladouch

    To určitě vyzkouším, dobrota, dík za recept.

    d
    Daimon

    mňam, zní to dobře, už teď mám na to chuť 🙂

    k
    krockovapavla

    Toto zapečené maso je opravdu moc moc vynikající a dobré.

    b
    Bobina1

    Tohle zapečené maso je jistě vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist