Výborná čalamáda s růžovkami

Suroviny

růžovky
500 g
cibule
5 ks
paprika
3 ks
deko (prášek do nakládaček)
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z růžovek zpracováváme pouze hlavy‚ které ještě raději oloupeme. Nakrájené, převařené a okapané růžovky ještě teplé smícháme s nahrubo nakrájenou cibulí a paprikou a přelijeme teplým nálevem z deka (připravíme podle návodu na obalu).

Řádně promícháme a plníme do sklenic. Sterilizujeme 30 minut při 80 °C.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2012 4:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist