Výborná čalamáda s růžovkami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Z růžovek zpracováváme pouze hlavy‚ které ještě raději oloupeme. Nakrájené, převařené a okapané růžovky ještě teplé smícháme s nahrubo nakrájenou cibulí a paprikou a přelijeme teplým nálevem z deka (připravíme podle návodu na obalu). Řádně promícháme a plníme...

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Čalamády z hub přímo nesnáším, takže tenhle recept není nic pro mě.

    l
    ladouch

    Čalamádu dělám, ze směsi lesních hub a je moc dobrá, s růžovkama vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    Čalamádu mám moc ráda, a tento recept vypadá opravdu zajímavě.

    l
    lucik21

    mňam, houby miluju jen ty růžovky nedají se s něčím splést?

    x
    xxkouckaxx

    Výborná čalamáda s růžovkami – už aby byly čerstvé houby !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist