Vepřové kostky se zelím a smetanou

Suroviny

vepřové maso
1/2 kg
anglická slanina
20 dkg
kmín
zelí
3 ks
smetana
1/4 l
sůl
pepř
cibule
sádlo
houskový knedlík

Postup přípravy:

Nakrájíme cibuli a orestujeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené maso, přidáme drcený kmín, osolíme, opepříme a dusíme, cca po 40 min. Přidáme zelí (zelí nevaříme), promícháme a vše zalijeme smetanou. Dáme do vyhřáté trouby asi cca na hodinu. Hotové podáváme s houskovým knedlíkem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2011 11:57| autor: Marta75

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist