Vepřové kostky se zelím a smetanou

Nakrájíme cibuli a orestujeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené maso, přidáme drcený kmín, osolíme, opepříme a dusíme, cca po 40 min. Přidáme zelí (zelí nevaříme), promícháme a vše zalijeme smetanou. Dáme do vyhřáté trouby...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Zelí s vepřovými kostkami a smetanou – vypadá to zajímavě

    j
    josef7777

    Zelí s vepřovými kostkami a smetanou jednoduchy a prima recept. Delavam podobne.

    z
    Zuzana2403

    Je to jako segedýn dělaný v troubě. Akorát to asi hodně ušetří čas. Vyzkouším.

    olga pařízková

    Opravdu jednoduché a výborné. Místo knedlíků jsem použila chléb. K dušení papiňák. Zařazuji do svých oblíbených receptů.

    j
    janulina

    nijak extra narocny recept ale urcite nic jednoducheho ovsem za tu chut se to vyplati 🙂

    j
    janulina

    Vyborny recept, zajomava chut jedla sem to poprve v zivote a vazne dobre :)))

    i
    inakub

    Dělávám jako segedák, ale ještě přidávám červenou paprikou, je to vynikající jídlo a s knedlikem nemá chybu.

    a
    aknela11

    s vepřovými kostkami – vyzkoušela a bylo to moooc dobré

    b
    brontik

    jj to vaříme a je to báječné jídlo a kndlíky k tomu

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to moc lákavě – celkem rychlé a jednoduché !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist