Vepřové kostky se zelím a smetanou
Nakrájíme cibuli a orestujeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené maso, přidáme drcený kmín, osolíme, opepříme a dusíme, cca po 40 min. Přidáme zelí (zelí nevaříme), promícháme a vše zalijeme smetanou. Dáme do vyhřáté trouby...
Zelí s vepřovými kostkami a smetanou – vypadá to zajímavě
Zelí s vepřovými kostkami a smetanou jednoduchy a prima recept. Delavam podobne.
Je to jako segedýn dělaný v troubě. Akorát to asi hodně ušetří čas. Vyzkouším.
Opravdu jednoduché a výborné. Místo knedlíků jsem použila chléb. K dušení papiňák. Zařazuji do svých oblíbených receptů.
nijak extra narocny recept ale urcite nic jednoducheho ovsem za tu chut se to vyplati 🙂
Vyborny recept, zajomava chut jedla sem to poprve v zivote a vazne dobre :)))
Dělávám jako segedák, ale ještě přidávám červenou paprikou, je to vynikající jídlo a s knedlikem nemá chybu.
s vepřovými kostkami – vyzkoušela a bylo to moooc dobré
jj to vaříme a je to báječné jídlo a kndlíky k tomu
vypadá to moc lákavě – celkem rychlé a jednoduché !