Vepřová roláda se špenátem

Suroviny

nízká vepřová kýta

400 g

zmrazený listový špenát

200 g

rajčata

4 ks

hermelín

1 ks

červená paprika

1 ks

cibule

1 ks

smetana

4 PL

olivový olej

2 PL

směs koření na steaky

1 ČL

sůl

dle chuti

bazalka

dle chuti

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu podélně rozřízneme tak, aby vznikl velký plát masa. Naklepeme, osolíme a pokryjeme vrstvou rozmraženého a dobře odkapaného špenátu. Přidáme papriku nakrájenou na proužky a na kostičky nakrájený hermelín, maso zavineme, pevně svážeme, posypeme kořením na steaky a vložíme do pekáče. Roládu obložíme nakrájenými rajčaty a kolečky cibule, které zalijeme olivovým olejem. Pečeme asi 45 minut (první půlku pečení pekáč zakryjeme). Průběžně podléváme vodou. Hotovou roládu vyjmeme z pekáče, omáčku osolíme, okořeníme bazalkou a zjemníme smetanou.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2017 12:03| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist