Vepřová roláda se špenátem

Suroviny

nízká vepřová kýta

400 g

zmrazený listový špenát

200 g

rajčata

4 ks

hermelín

1 ks

červená paprika

1 ks

cibule

1 ks

smetana

4 PL

olivový olej

2 PL

směs koření na steaky

1 ČL

sůl

dle chuti

bazalka

dle chuti

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu podélně rozřízneme tak, aby vznikl velký plát masa. Naklepeme, osolíme a pokryjeme vrstvou rozmraženého a dobře odkapaného špenátu. Přidáme papriku nakrájenou na proužky a na kostičky nakrájený hermelín, maso zavineme, pevně svážeme, posypeme kořením na steaky a vložíme do pekáče. Roládu obložíme nakrájenými rajčaty a kolečky cibule, které zalijeme olivovým olejem. Pečeme asi 45 minut (první půlku pečení pekáč zakryjeme). Průběžně podléváme vodou. Hotovou roládu vyjmeme z pekáče, omáčku osolíme, okořeníme bazalkou a zjemníme smetanou.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2017 12:03| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist