Těstoviny s tuňákem a rajčaty

testoviny-s-tunakem-a-rajcaty-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

extra virgin olivový olej
1 PL + 1 ČL
rozetřený česnek
8 stroužků
nakrájená cibule
1 ks
konzervované rajče se šťávou
800 g
rajský protlak
2 PL
nakrájená čerstvá bazalka
2 PL
steak z tuňáka
2 ks
těstoviny penne (lze použít jakékoliv těstoviny)
500 g
sůl, pepř
dle chuti
chilli
dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejte olej v teflonové pánvi a osmahněte polovinu česneku a cibuli. Přidejte rajčata, rajský protlak, sůl, pepř a bazalku a promíchejte. Přikryjte a nechte dusit 20 minut za častého míchání, příp. podlévání vodou. Ve velké pánvi osmahněte v trošce oleje zbytek česneku. Přidejte tuňáka a smažte na každé straně 3 minuty. Poté vidličkou rozmačkejte tuňákové steaky. Přidejte omáčku a mleté čili (podle chuti) a vařte asi 5 minut na středním ohni. K uvařeným těstovinám přidejte omáčku. Podávejte se salátem.

Hodnocení

2.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist