Těstoviny s tuňákem a rajčaty

testoviny-s-tunakem-a-rajcaty-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

extra virgin olivový olej
1 PL + 1 ČL
rozetřený česnek
8 stroužků
nakrájená cibule
1 ks
konzervované rajče se šťávou
800 g
rajský protlak
2 PL
nakrájená čerstvá bazalka
2 PL
steak z tuňáka
2 ks
těstoviny penne (lze použít jakékoliv těstoviny)
500 g
sůl, pepř
dle chuti
chilli
dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejte olej v teflonové pánvi a osmahněte polovinu česneku a cibuli. Přidejte rajčata, rajský protlak, sůl, pepř a bazalku a promíchejte. Přikryjte a nechte dusit 20 minut za častého míchání, příp. podlévání vodou. Ve velké pánvi osmahněte v trošce oleje zbytek česneku. Přidejte tuňáka a smažte na každé straně 3 minuty. Poté vidličkou rozmačkejte tuňákové steaky. Přidejte omáčku a mleté čili (podle chuti) a vařte asi 5 minut na středním ohni. K uvařeným těstovinám přidejte omáčku. Podávejte se salátem.

Hodnocení

2.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist