Teplá opilá hruška

Suroviny

hruškový džus
2 dcl
rum
1 cl
hřebíček
dle chuti
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Džus smícháme s hřebíčkem a vaříme 5 minut. Do horkého džusu přidáme rum, podle chuti dosladíme a ihned podáváme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.10.2013 3:34| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist