Výborný pomerančový džus

Suroviny

pomeranče
500 g
cukr krupice
750 g
kyselina citrónová
50 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pomeranče omyjeme v octové vodě, nakrájíme je i s kůrou na kousky a dáme do tlakového hrnce. Přisypeme kyselinu citronovou, přilijeme 1 l vody, přikryjeme a necháme den stát.

Pak je v tlakovém hrnci 1/4 hodiny vaříme. Studenou směs rozmixujeme. Přidáme 8 litrů vody, cukr a promícháme. Popřípadě ještě dosladíme. Hotový džus je vhodné nakonec přecedit.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.3.2012 5:38| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist