Dia džus z mrkve

Suroviny

mrkvového protlaku
1 kg
vody
500 ml
tablet sacharinu
40 ks
kyseliny citrónové
10 g
voda na podlití
dle potřeby

Postup přípravy:

Mrkve očistíme, nakrájíme a mírně podlité vodou dusíme doměkka. Rozvařenou mrkev rozmixujeme. Protlak odvážíme, přidáme ostatní suroviny v odpovídajícím poměru, zamícháme a nalijeme do lahví nebo sklenic. Sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2016 5:01

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist