Dia džus z mrkve

Suroviny

mrkvového protlaku

1 kg

vody

500 ml

tablet sacharinu

40 ks

kyseliny citrónové

10 g

voda na podlití

dle potřeby

Postup přípravy:

Mrkve očistíme, nakrájíme a mírně podlité vodou dusíme doměkka. Rozvařenou mrkev rozmixujeme. Protlak odvážíme, přidáme ostatní suroviny v odpovídajícím poměru, zamícháme a nalijeme do lahví nebo sklenic. Sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2016 5:01

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist