Sýrové bochánky s kmínem

Suroviny

polohrubá mouka
500 g
sůl
kvasnice
hera
1/2 balení
strouhaný eidam
200 g
kmín
mléko
vejce

Postup přípravy:

Zaděláme kynuté těsto, do kterého vmícháme 2/3 sýra a necháme vykynout. Potom utvoříme malé bochánky, které necháme na plechu ještě vykynout. Potíráme vejcem, posypeme zbytkem sýra, kmínem, solí a upečeme do růžova. Moc dobré jsou k čočkové nebo hrachové polévce.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist