Studená česneková omáčka

Suroviny

česneku
4 stroužky
malé cibule
1 ks
bílého jogurtu
180 g
citrónové šťávy
1 PL
olivového oleje
2 PL
bílého pepře
1 špetka
soli
1 špetka

Postup přípravy:

Česnek oloupeme, prolisujeme a důkladně promícháme s jogurtem a olejem. Cibuli oloupeme, nastrouháme na jemno a s citrónovou šťávou přidáme do omáčky. Nakonec česnekovou omáčku dochutíme pepřem a solí.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2016 3:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist