Steak z tuňáka s koriandrem

Suroviny

steaky z tuňáka (cca 175 g)
4 ks
jemně nastrouhaná limetková kůra
1/2 KL
mletý kmín
1 KL
mletý koriandr
1 KL
rozetřený česnek
1 stroužek
pepř
limetová šťáva
1 PL
olivový olej
2 PL

Postup přípravy:

1.V misce smícháme olivový olej,limetovou kůru,pepř,česnek,koriandr a kmín a uděláme pastu.

2.Ze steaků odstraníme kůži,opláchneme je a otřeme do sucha.Z obou stran potřeme steaky pastou.

3.Rozpálíme pánev, nejlépe teflonovou a steaky na ní smažíme asi 3-4 minuty Stáhneme plamen, otočíme rybu a smažíme dalších 4-5minut. Po usmažení je necháme okapat a pokapeme je limetovou šťávou.Můžeme posypat čerstvým koriandrem.Podáváme s plátky limety a rajčat.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2011 2:41| autor: zdenkar

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist