Steak z tuňáka s koriandrem

Suroviny

steaky z tuňáka (cca 175 g)
4 ks
jemně nastrouhaná limetková kůra
1/2 KL
mletý kmín
1 KL
mletý koriandr
1 KL
rozetřený česnek
1 stroužek
pepř
limetová šťáva
1 PL
olivový olej
2 PL

Postup přípravy:

1.V misce smícháme olivový olej,limetovou kůru,pepř,česnek,koriandr a kmín a uděláme pastu.

2.Ze steaků odstraníme kůži,opláchneme je a otřeme do sucha.Z obou stran potřeme steaky pastou.

3.Rozpálíme pánev, nejlépe teflonovou a steaky na ní smažíme asi 3-4 minuty Stáhneme plamen, otočíme rybu a smažíme dalších 4-5minut. Po usmažení je necháme okapat a pokapeme je limetovou šťávou.Můžeme posypat čerstvým koriandrem.Podáváme s plátky limety a rajčat.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2011 2:41| autor: zdenkar

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist