Steak z tuňáka s koriandrem

1.V misce smícháme olivový olej,limetovou kůru,pepř,česnek,koriandr a kmín a uděláme pastu. 2.Ze steaků odstraníme kůži,opláchneme je a otřeme do sucha.Z obou stran potřeme steaky pastou. 3.Rozpálíme pánev, nejlépe teflonovou a steaky na ní smažíme asi 3-4 minuty Stáhneme plamen, otočíme rybu a smažíme dalších...

Diskuze

8 komentářů

    l
    lucik21

    tuňáka miluju, takže určitě vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Tuňák je opravdu moc zapáchající ryba, hrůza:(

    g
    gambis

    Tuňákové steaky jsou skoro stejně tak dobré, jako hovězí. Nechybí mi při žádném grilování a vždycky si je každý pochvaluje. Je to opravdu dobrota

    x
    xxkouckaxx

    ryby jsou dobré a zdravé – a tohle vypadá velice lákavě

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist