Špagety s boloňskou omáčkou

spagety-s-bolonskou-omackou-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

špagety (uvařené dle návodu)
500 g
mleté maso (směs vepřového a hovězího)
500 g
zmrazená zeleninová směs na polévku
50 g
konzervované rajče
1 konzerva (850 ml)
cibule
1 ks
nasekaná zelená petrželka
1 hrst
rajčatový protlak
2 PL
olivový olej
2 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kostičky a spolu s mletým masem opečeme na rozehřátém olivovém oleji. Maso osolíme, opepříme, přidáme zmrazenou polévkovou zeleninu a asi 3 minuty podusíme. Rajčata z konzervy nakrájíme na kousky, přidáme je k masu a vaříme asi 15 minut. Pak vmícháme rajčatový protlak, omáčku dochutíme solí a pepřem a na závěr do ní vmícháme nasekanou petrželku. Uvařené špagety rozdělíme na talíře, přelijeme horkou omáčkou a ihned podáváme.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist