Smažené hřiby v trojobalu

Suroviny

hřiby

500 g

vejce

3 ks

sůl

dle chuti

hladká mouka na obalení

dle potřeby

strouhanka na obalení

dle potřeby

sádlo

dle potřeby

Postup přípravy:

Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka. Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist