Smažené hřiby v trojobalu

Suroviny

hřiby

500 g

vejce

3 ks

sůl

dle chuti

hladká mouka na obalení

dle potřeby

strouhanka na obalení

dle potřeby

sádlo

dle potřeby

Postup přípravy:

Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka. Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2017 2:00| autor: Jana Csakvaryová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist