hriby-352x198.jpg

Smažené hřiby v trojobalu

Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka. Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.

Diskuze

7 komentářů

    b
    bobina1

    Smažené hřiby v trojobalu dělávám. Jsou dobré.

    nova2

    Mám ráda i smažené žampiony.

    j
    jankac

    Hríby mám rada na všetky spôsoby.

    l
    lidka2

    Já mám nejradši smaženou hlívu, už jsem ji dlouho neměla.

    l
    ladouch

    Houby mám moc ráda, jen aby už nějaké rostly.

    s
    stana1

    Smažené hřiby v trojobalu jsou výtečné a mám je rád.

    b
    bobina1

    Smažené hřiby v trojobalu jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist