Smažené hřiby v trojobalu
Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka. Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka. Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance. Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova.
Smažené hřiby v trojobalu dělávám. Jsou dobré.
Mám ráda i smažené žampiony.
Hríby mám rada na všetky spôsoby.
Já mám nejradši smaženou hlívu, už jsem ji dlouho neměla.
Houby mám moc ráda, jen aby už nějaké rostly.
Smažené hřiby v trojobalu jsou výtečné a mám je rád.
Smažené hřiby v trojobalu jsou dobré.