Sirup ze sedmikrásek

Suroviny

květů sedmikrásek

500 g

citrónu

1 ks

cukru krupice

750 g

vody

750 ml

Postup přípravy:

Omyté květy sedmikrásek přelijeme vroucí vodou, přidáme k nim pečlivě odrhnuté a na kousky nakrájené citrony i s kůrou. Necháme den louhovat a pak výluh scedíme přes jemné, nejlépe lněné plátýnko, obsah důkladně vymačkáme. Přidáme cukr, za občasného míchání svaříme do hustoty sirupu. Sedmikráskový sirup necháme dobře vychladnout.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2016 4:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist