Sirup z máty s cukrem

Postup přípravy:

Smícháme vodu s cukrem a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme nadrobno nakrájenou mátu, krátce povaříme a přikryté necháme 2-3 hodiny odstát. Poté přecedíme, opět zahřejeme k bodu varu a přidáme šťávu z citrónu. Uchováváme v chladu a temnu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.10.2015 8:20| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist