sirup-z-maty.jpg

Sirup z máty s cukrem

Smícháme vodu s cukrem a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme nadrobno nakrájenou mátu, krátce povaříme a přikryté necháme 2-3 hodiny odstát. Poté přecedíme, opět zahřejeme k bodu varu a přidáme šťávu z citrónu. Uchováváme v chladu a temnu.

Diskuze

4 komentáře

    g
    glady

    máta je úžasná bylinka a je prospěšná na hodně zdravotních problému..

    j
    jankac

    Sirup z máty som zatiaľ nerobila, ale mátu v čistej vode som pila, a bola dobrá.

    l
    lucik21

    Sirup z máty jsem nezkoušela, ale jistě bude moc dobrý

    b
    Bobina1

    Sirup z máty je určitě dobrý. Měla bych jej zkusit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist