Rýžový salát se smetanou

ryzovy-salat-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

rýže
1 hrnek
voda
1 hrnek
bílé víno
1 hrnek
cibule
1 ks
hřebíček
2 ks
olej
1 PL
oranžová paprika
1 ks
měkký salám
100 g
vejce uvařené natvrdo
1 ks
víno
1 hrozen
citrónová šťáva
2 PL
zakysaná smetana
1 kelímek
hořčice
1 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Spařenou a odkapanou rýži nasypeme do kastrolu s rozehřátým olejem, zamícháme, osolíme, zalijeme vodou a vínem. Přidáme oloupanou cibuli se zapíchnutými hřebíčky a na mírném ohni pomalu uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Salám, papriku a vejce nakrájíme na kostičky. Hroznové víno na poloviny. Osolíme, opepříme, zakapeme citrónovou šťávou. Zakysanou smetanu rozšleháme s hořčicí a promícháme se salátem.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist