ryzovy-salat-352x198.jpg

Rýžový salát se smetanou

Spařenou a odkapanou rýži nasypeme do kastrolu s rozehřátým olejem, zamícháme, osolíme, zalijeme vodou a vínem. Přidáme oloupanou cibuli se zapíchnutými hřebíčky a na mírném ohni pomalu uvaříme do měkka. Necháme vychladnout. Salám, papriku a vejce nakrájíme na kostičky. Hroznové víno na poloviny. Osolíme,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist