Rýžové krokety s masem

Suroviny

vařená rýže
2 šálky
máslo
1 PL
cibule
1 ks
pečené nebo vařené maso
1 šálek
vejce
2 ks
strouhanka
mléko
2 PL
olej
zelená petrželka

Postup přípravy:

Na másle osmahněte na drobno nakrájenou cibuli, nechte vychladnout a přimíchejte do ní nasekanou zelenou petrželku. Přidejte uvařenou rýži, na malé kousíčky nakrájené maso a dva žloutky. Promíchejte.

Prkénko posypte strouhankou a tvořte na něm krokety, obalte je v rozšlehaných bílcích nastavenými trochou mléka, strouhance a smažte dozlatova. Podávejte k zeleninovému salátu.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 7:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist