Rýžové krokety s masem

Suroviny

vařená rýže
2 šálky
máslo
1 PL
cibule
1 ks
pečené nebo vařené maso
1 šálek
vejce
2 ks
strouhanka
mléko
2 PL
olej
zelená petrželka

Postup přípravy:

Na másle osmahněte na drobno nakrájenou cibuli, nechte vychladnout a přimíchejte do ní nasekanou zelenou petrželku. Přidejte uvařenou rýži, na malé kousíčky nakrájené maso a dva žloutky. Promíchejte.

Prkénko posypte strouhankou a tvořte na něm krokety, obalte je v rozšlehaných bílcích nastavenými trochou mléka, strouhance a smažte dozlatova. Podávejte k zeleninovému salátu.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 7:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist