Hermelínové krokety s česnekem

Suroviny

lilek
1 ks
sedlčanský hermelín
2 ks
strouhaný kokos
25 g
strouhanka
70 g
rajský protlak
2 PL
sójová omáčka
4 ČL
česnek
2 stroužky
koriandr
3 PL
mletý kmín
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti
pšeničné klíčky
dle potřeby
otruby
dle potřeby

Postup přípravy:

Lilky oloupeme a pečeme asi 20 minut při teplotě 180 stupňů do změknutí. Dužinu rozmačkáme na pyré, které smícháme se strouhaným hermelínem, kokosem, strouhankou, rajským protlakem, sojovou omáčkou, česnekem a ochutíme kořením. Směs necháme v chladu ztuhnout. Potom z ní utvoříme krokety a obalíme ve směsi z obilných klíčků a otrub. Opékáme na pánvi. Podáváme se zeleninou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.6.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist