Regatony se salámovou omáčkou

regatony-se-salamovou-omackou-1100x618.jpg

Suroviny

větší trubky nebo jiné těstoviny

500 g

měkká klobása (ostravská, šunková)

400 g

červená cibule

2 ks

slepičí bujón

200 ml

hladká zelená petrželka

1 svazek

Postup přípravy:

Klobásy oloupejte, umelte nebo jemně nasekejte, dejte na rozehřátou pánev a asi 5 minut opékejte a míchejte (pokud pustí uzenina příliš tuku, odlijte ho nebo odsajte papírovou utěrkou). Pak přidejte na kostičky nakrájenou cibuli a dál opékejte, až cibule začne zlátnout. Podlijte vývarem a asi ještě 2 minuty vařte. Mezitím uvařte těstoviny, sceďte je, promíchejte s omáčkou a nasekanou zelenou petrželkou.

Tip: můžete podávat i posypané sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist