Ravioli se špenátem a mozarellou

Suroviny

raviol plněné ricottou a bylinkami (250 g)
1 balení
zmražený listový špenát (kuličky)
8 ks
slanina
2 ks
sladká smetana
200 ml
mozarella
1 ks
olej
1 PL
česnek
1 ks
sůl, bílý pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Ravioli uvaříme podle návodu, špenát rozmrazíme, česnek prolisujeme, slaninu a mozarellu nakrájíme na menší kostičky. Na pánvi seškvaříme slaninu, přidáme česnek, krátce osmahneme a přidáme špenát. Pak přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a na mírném ohni provaříme, aby špenát změkl a smetana trošku zhoustla. Do této směsi vsypeme uvařené ravioli a polovinu nakrájené mozarelly, prohřejeme a pak posypeme zbytkem mozarelly.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 12:49| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist