Pstruzi na houbách se smetanou

Suroviny

pstruzi
dle počtu stolovníků ks
sůl
mletý bílý pepř
kmín
1/2 KL
hladká mouka
4 PL
máslo
100 g
čerstvé houby
250 g
česnek
2 stroužky
smetana
250 ml

Postup přípravy:

Omyté pstruhy osolíme, opepříme, pokmínujeme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpustíme 4 lžíce másla a pstruhy opečeme po obou stranách.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Houby očistíme a pokrájíme, česnek nasekáme najemno. V jiné pánvi rozpustíme zbylé máslo, přidáme houby s česnekem, orestujeme, zalijeme smetanou a povaříme 10 minut. Pstruhy přendáme do pekáčku, přelijeme houbovou omáčkou a pečeme při 180°C asi 20 minut.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.10.2011 4:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist