Pstruzi na houbách se smetanou

Omyté pstruhy osolíme, opepříme, pokmínujeme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpustíme 4 lžíce másla a pstruhy opečeme po obou stranách. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Houby očistíme a pokrájíme, česnek nasekáme najemno. V jiné pánvi rozpustíme zbylé máslo, přidáme houby s česnekem, orestujeme, zalijeme...

Diskuze

11 komentářů

    l
    lucik21

    pstruha jsme měli nedávno, takže zkusím

    k
    KatkaxP

    Udělala jsem to mé rodině o víkendu a už nechtěj nic jiného 😀 🙂

    t
    Tereza12345

    ++++ ryby zdrave,vyborne…jezte

    h
    helenadon

    takto upraveného pstruha jsem neměla, obyčejně je na grilu

    a
    aknela11

    na houbách se smetanou. Hmmm tak tento receptík vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Pstruzi jsou opravdu vynkající ryby a delikátní.

    b
    Bobina1

    Může to být dobrě. Teď ještě sehnat pstruha.

    x
    xxkouckaxx

    pstruha znám jen klasicky na másle s citronem – tohle vypadá taky dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist