Pstruzi na houbách se smetanou
Omyté pstruhy osolíme, opepříme, pokmínujeme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpustíme 4 lžíce másla a pstruhy opečeme po obou stranách. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Houby očistíme a pokrájíme, česnek nasekáme najemno. V jiné pánvi rozpustíme zbylé máslo, přidáme houby s česnekem, orestujeme, zalijeme...
pstruha jsme měli nedávno, takže zkusím
Udělala jsem to mé rodině o víkendu a už nechtěj nic jiného 😀 🙂
++++ ryby zdrave,vyborne…jezte
takto upraveného pstruha jsem neměla, obyčejně je na grilu
na houbách se smetanou. Hmmm tak tento receptík vyzkouším
Pstruzi jsou opravdu vynkající ryby a delikátní.
Může to být dobrě. Teď ještě sehnat pstruha.
pstruha znám jen klasicky na másle s citronem – tohle vypadá taky dobře