Překládané řízky se žampiony a šunkou

Suroviny

vepřové maso
4 plátek
šunka
20 plátek
plátkový sýr
25 dkg
tuk
4 dkg
sůl
1 špetka
cibule
1 ks
smetana
0,25 l
žampiony
25 dkg

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme (maso se pak nekroutí) a na tuku prudce 2x na každé straně opečeme. Ve výpeku podusíme nadrobno nakrájenou cibuli a houby do měkka. Opečené řízky osolíme a poskládáme na vymazaný pekáč. Na každý řízek položíme plátek šunky, trochu podušených hub a nastrouhaný sýr. Zalijeme smetanou a pečeme v troubě 15 – 20 minut.

Přílohy: vařené či opékané brambory, hranolky, krokety,…

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Katka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist