Překládané řízky se žampiony a šunkou

Suroviny

vepřové maso
4 plátek
šunka
20 plátek
plátkový sýr
25 dkg
tuk
4 dkg
sůl
1 špetka
cibule
1 ks
smetana
0,25 l
žampiony
25 dkg

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme (maso se pak nekroutí) a na tuku prudce 2x na každé straně opečeme. Ve výpeku podusíme nadrobno nakrájenou cibuli a houby do měkka. Opečené řízky osolíme a poskládáme na vymazaný pekáč. Na každý řízek položíme plátek šunky, trochu podušených hub a nastrouhaný sýr. Zalijeme smetanou a pečeme v troubě 15 – 20 minut.

Přílohy: vařené či opékané brambory, hranolky, krokety,…

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Katka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist