Pomazánka

Postup přípravy:

Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. Do utěrky vyklopíme jednu velkou Hollandii, přikryjeme pokličkou a dáme na 24 hodin do lednice. Po 24-ti hodinách máme v utěrce cca 250 g pomazánky a na dně kastrolu je zdravá syrovátka.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2013 9:09| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist