Pomazánka
Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. Do utěrky vyklopíme jednu velkou Hollandii, přikryjeme pokličkou a dáme na 24 hodin do lednice. Po 24-ti hodinách máme v utěrce cca 250 g pomazánky a na dně kastrolu je zdravá syrovátka.
záleží na kvalitě jogurtu, jednoduché, super
to by stálo za vyzkoušení – ochutí si už každý podle vkusu
Pomazánka z bílého jogurtu sa mi zdá veľmi jednoduchá, ale asi treba vyskúšať.
To je celý recept na pomazánku ? No ovšem každý ať si dochutí podle sebe.
Tak tohle by mě opravdu nenapadlo…
Tuto pomazánku lze následně ochutit tím, co máte nejraději.
Tato pomazánka je velmi chutná a jednoduchá.
Zajimavá pomazánka z bílého jogurtu.
pomazánku z bílého jogurtu jsem ještě neměla, vyzkouším