Pomazánka z tuňáka s vejcem a sýrem

Suroviny

tuňák v oleji
2 plechovky
středně velká cibule
1 ks
majonéza
2 PL
hořčice
2 PL
kečup
1 PL
vejce natvrdo
1 ks
měkký sýr
1 kostka
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další ingredience a pořádně promícháme.

Přisolíme, připepříme podle chuti. Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy se odleží v lednici.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2012 8:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist