Pomazánka z červeného zelí s majonézou

Suroviny

červené zelí

1 sklenička

měkký salám (dietní, gothajský)

200 g

vařená vejce

3 ks

zakysaná smetana

1 ks

majonéza

1 ks

mletý pepř, sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Vejce a salám nastrouháme na hrubém struhadle. Zelí propláchneme přes cedník a okapané nakrájíme na malé kousky. Promícháme se salámem a vejci, spojíme zakysanou smetanou a majonézou. Osolíme, opepříme, necháme chvíli odležet. Mažeme na plátky veky, ozdobíme petrželkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.3.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist